Seară teribilă pentru polițiștii din sectorul 6 al Capitalei. Au fost chemați să intervină la o sinucidere și la o tentativă de sinucidere

Vineri, 21 Iunie 2024, ora 21:29
2534 citiri
Seară teribilă pentru polițiștii din sectorul 6 al Capitalei. Au fost chemați să intervină la o sinucidere și la o tentativă de sinucidere
Seară teribilă pentru polițiștii din sectorul 6 al Capitalei FOTO: Ziare.com

Tragedie, vineri seară, 21 iunie, în sectorul 6 al Capitalei. Un tânăr în vârstă de 19 ani a murit după ce a sărit de la etajul unui bloc.

Martorii la eveniment au sunat la 112 și, la fața locului, a ajuns imediat un echipaj de Poliție.

"Astăzi, 21 iunie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 25 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la precipitarea unei persoane, la o adresă din Sectorul 6. Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani", a transmis, printr-un comunicat, Poliția Capitalei.

La fața locului a fost trimis și un echipaj al Ambulanței. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă, constatând decesul acesteia.

Cercetările sunt efectuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Tot în Capitală, și tot în Sectorul 6, oamenii legii au fost chemați să intervină la o tentativă de sinucidere a unei copile de 12 ani.

Aceasta s-a încuiat vineri seară, 21 iunie, într-o locuinţă din Sectorul 6 al Capitalei, ameninţând că se sinucide, astfel că acolo au intervenit poliţişti şi negociatori de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale. În urma intervenţiei, adolescenta a fost convinsă să renunţe la gestul său, fiind în siguranţă.

"Astăzi, 21 iunie 2024, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 25 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 6, o minoră, în vârstă de 12 ani, s-ar fi încuiat în locuinţă şi ameninţă că se sinucide", a transmis Poliţia Capitalei.

La locul indicat s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 25 Poliţie şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 6.

De asemenea, a fost solicitată o echipă de negociatori din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

"În prezent, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii aflaţi la faţa locului, minora a fost convinsă să renunţe la gestul său, iar în acest moment este în siguranţă", a precizat sursa citată.

Germania „fierbe”. Atac violent soldat cu patru victime într-o zonă considerată „liniștită”
Germania „fierbe”. Atac violent soldat cu patru victime într-o zonă considerată „liniștită”
Germania se confruntă cu un nou val de violență, iar populația este panicată. Duminică, 14 iulie, două persoane au fost ucise într-un atac ce a avut loc într-o casă din Lautlingen, un sat...
Atac sângeros la o petrecere dintr-un sat din Franța. Patru persoane au murit. „Este un şoc pentru toată lumea” FOTO
Atac sângeros la o petrecere dintr-un sat din Franța. Patru persoane au murit. „Este un şoc pentru toată lumea” FOTO
Un bărbat a deschis focul sâmbătă seara, 13 iulie, la ziua de naştere a unui vecin, într-un mic sat din regiunea franceză Allier, ucigând trei persoane înainte de a întoarce arma...
#sinucidere, #adolescent, #sarit etaj, #politie, #Sector 6 Bucuresti , #sinucideri
  1. Prima reacţie a Melaniei Trump, după tentativa de asasinat asupra soţului ei: „Un monstru”
  2. Ce ar putea urma în SUA, după tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump. ”Confirmă alegătorilor ideea că ceva este fundamental greşit”
  3. Accident grav pe DN1. Șoferul s-a lovit de capul podului. Doi adulţi şi un minor au fost răniți
  4. ANPC a închis toate restaurantele insalubre verificate pe litoral. Unii patroni au sărit la scandal: „Agresivitate față de echipele de control”
  5. Zile „de foc” în România. ANM anunță un nou record de temperatură. Cât va mai dura valul de căldură
  6. Americanii au reconstituit scena atacului armat împotriva lui Donald Trump. Cum s-a petrecut totul în realitate FOTO
  7. Un fost maior KGB sugerează cine ar fi în spatele tentativei de asasinat asupra lui Trump. ”Cum pot vorbi despre pantof?” VIDEO
  8. Victime ale caniculei. Trei persoane, care nu fac parte din categoria „vârstnicilor”, răpuse de temperaturile ridicate. Avertismentul medicilor
  9. Măsuri speciale în contextul caniculei. Anunț de ultimă oră despre ocuparea posturilor în învăţământul preuniversitar
  10. Germania „fierbe”. Atac violent soldat cu patru victime într-o zonă considerată „liniștită”