Caz șocant de sinucidere colectivă a unei familii, care trăia în autoizolare de la începutul pandemiei

Marti, 29 Martie 2022, ora 20:11
12216 citiri
Caz șocant de sinucidere colectivă a unei familii, care trăia în autoizolare de la începutul pandemiei
Familia a trăit în autosuficiență FOTO Pixabay

Patru membri ai unei familii de francezi au murit după ce au sărit joi, 24 martie, dintr-un apartament situat la etajul șapte, din orașul elvețian Montreux, a anunțat poliția locală.

Un băiat de 15 ani a supraviețuit tragediei de lângă cazinoul de pe Lacul Geneva. El rămâne în comă, în stare stabilă, la spital.

Poliția regională Vaud a declarat marți că nu există niciun semn de violență și că constatările lor „fac posibilă excluderea intervenției unui terț”.

Poliția și procurorii lucrează la teoria „sinuciderii colective”.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, soția lui în vârstă de 41 de ani, sora ei geamănă, fiica cuplului în vârstă de opt ani și fiul lor au trăit cu toții „retrași din societate”, potrivit poliției.

Anchetatorii au spus că doi ofițeri au bătut la ușa apartamentului la ora 6.15, dorind să vorbească cu tatăl despre școlarizarea la domiciliu a fiului său. Neputând intra, ofițerii au plecat.

Poliția a spus că „de la începutul pandemiei, familia a fost foarte interesată de teoriile conspirației și de supraviețuire”. Familia a trăit în autosuficiență, după ce a adunat un depozit de alimente, ocupându-și o mare parte din spațiul de locuit.

Doar sora geamănă a mamei lucra în afara casei, în timp ce nici mama, nici fetița de opt ani, care nu a frecventat școala, nu erau înregistrate la autoritățile locale.

„Toate aceste elemente sugerează... teama ca autoritățile să intervină în viața lor”, se arată în declarația poliției.

Ziarul francez Journal du Dimanche a spus că tatăl, Eric David, a crescut într-o zonă bogată din Marsilia și a urmat Ecole Polytechnique, una dintre cele mai prestigioase școli din țară.

Surorile gemene, Nasrine și Narjisse Feraoun, au crescut într-o familie de cinci copii care au fost educați la liceul de elită Henri-IV din Paris. Mama era stomatolog, iar sora ei oftalmolog, relatează theguardian.com

Ziarul a mai spus că gemenii erau nepoate ale romancierului algerian Mouloud Feraoun. Prieten apropiat al filozofului francez Albert Camus, Feraoun a fost asasinat la Alger în 1962 de un grup francez de extremă dreaptă.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un călător a murit după ce a căzut pe calea de rulare în stația de metrou Obor. Se ia în calcul o tentativă de sinucidere
Un călător a murit după ce a căzut pe calea de rulare în stația de metrou Obor. Se ia în calcul o tentativă de sinucidere
A fost panică, joi seară, 18 aprilie, în staţia de metrou Obor. Oamenii care așteptau să vină trenul au văzut cum un călător a căzut pe şine. UPDATE: 22:10: Potrivit Antena 3,...
Primar găsit spânzurat într-o anexă a casei sale. Bărbatul era cercetat pentru abuz în serviciu
Primar găsit spânzurat într-o anexă a casei sale. Bărbatul era cercetat pentru abuz în serviciu
Petre Ion Barbu, primarul comunei Vinţu de Jos, din judeţul Alba, a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei sale, a anunțat marţi după-amiază, 16 aprilie, Poliţia judeţeană...
#sinucidere, #familie, #Elvetia, #colectiv , #Elvetia