UPDATE Un bărbat l-a spânzurat pe fiul său în vârstă de un an. Poliția l-a găsit pe criminal mort alături de copil VIDEO

Duminica, 26 Martie 2023, ora 09:39
8915 citiri
UPDATE Un bărbat l-a spânzurat pe fiul său în vârstă de un an. Poliția l-a găsit pe criminal mort alături de copil VIDEO
Echipaje de polișie la locul tragediei FOTO alba24.ro

Un bărbat și fiul său, în vârstă de un an, au fost găsiți spânzurați într-un apartament din Alba Iulia în noaptea de 25 spre 26 martie.

UPDATE 10.00 Poliția a confirmat ulterior descoperirii macabre că ucigașul era tatăl copilului. Bărbatul de 27 de ani și femeia care a mobilizat Poliția nu erau căsătoriți. Băiatul rămăsese ieri singur cu tatăl său, după ce femeie plecase de acasă. Era singurul copil al cuplului.

Știrea inițială:

O femeie de 25 de ani, din Alba Iulia a sunat la 112, în jurul orei 1, exprimându-și îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia.

Cei doi ar fi avut un schimb de mesaje, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viața minorului ar fi în pericol.

Inițial, bărbatul a răspuns la telefon și a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-și disponibilitatea să demonstreze acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află, iar ulterior nu a răspuns la telefon și nici la ușa apartamentului situat într-un bloc de pe strada Livezii din Alba Iulia, în care locuia cu chirie.

Polițiștii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, județul Cluj. Acesta nu și-a dat acordul pentru forțarea ușii apartamentului și s-a deplasat la Alba Iulia pentru a deschide și a permite accesul polițiștilor în apartament.

Deoarece ușa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia.

În interiorul acestuia, cei doi au fost găsiți decedați, spânzurați.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști criminaliști și de investigații criminale, care efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

#sinucidere, #alba iulia, #apartament, #barbat spanzurat, #copil ucis, #mama, #alerta , #sinucideri