Ionut Lupescu, elogiat de Sir Alex Ferguson inaintea alegerilor FRF

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 10:50
3551 citiri
Ionut Lupescu, elogiat de Sir Alex Ferguson inaintea alegerilor FRF

Marele Sir Alex Ferguson, legendarul antrenor scotian ce a facut cariera la Manchester United, l-a laudat pe Ionut Lupescu inaintea alegerilor de la FRF.

Ferguson a intervenit intr-o emisiune de la postul Antena 3 si a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Lupescu.

Fostul tehnician il vede pe "Kaiser" drept omul potrivit pentru a conduce fotbalul romanesc si enumera chiar o parte a calitatilor care l-ar recomanda pentru aceasta pozitie.

"Am o legatura foarte buna cu Lupu, am lucrat impreuna la UEFA. A avut un rol foarte important, ma bucur ca pot sa-l sustin. Ce facea la UEFA era extraordinar. Nu era simplu ce facea. Ganditi-va la tot ce se intampla in fotbal. Trebuie sa spun ca s-a descurcat extraordinar, e un om inteligent, a luptat intotdeauna pentru Romania si trebuie sa spun ca in tot timpul petrecut acolo nu am intalnit un om mai potrivit decat el.

Cred ca Ionut intelege foarte bine jocul pentru ca a evoluat pentru echipa nationala a Romaniei si a avut rezultate extraordinare. Are un CV impresionant si cred ca e un nume in fotbalul modern. Pentru ca nu mai e acelasi joc ca acum 25 de ani e nevoie de cineva care sa inteleaga fotbalul si cred ca nimeni nu e mai potrivit decat el sa se descurce in asemenea situatii.

Sper sa fie presedinte, dar cred ca el stie cum sa rezolve toate problemele, stie cum sa se descurce si sunt convins ca o va face foarte bine. Trebuie sa fie serios, asa cum stiu ca e, si sa spuna intotdeauna adevarul pentru ca adevarul este cel mai bun. Procesul decizional e cel mai important. Din perspectiva problematicii, toata lumea poate lua decizii, dar nu toate sunt bune. Daca pe parcurs nu decizi cum trebuie, se duce totul pe rapa. Lupu are calitati, este un lider si un bun comunicator. Are valori foarte bune si cred ca asta este o dovada a calitatii de lider pe care stiu ca o are", a spus Ferguson la Antena3.

Alegerile de FRF vor avea loc miercuri, 18 aprilie.

Lupescu se lupta cu Razvan Burleanu, actualul presedinte, si cu Marcel Puscas, director in cadrul Federatiei.

M.D.

Citeste si:
Premierul Nicolae Ciucă a adus la Palatul Victoria doi foști consilieri de la Ministerul Apărării
Premierul Nicolae Ciucă a adus la Palatul Victoria doi foști consilieri de la Ministerul Apărării
Doi consilieri de stat au fost numiţi joi, 2 decembrie, în Cancelaria premierului Nicolae Ciucă. Este vorba despre Gheorghiţă Agafiţei și Daniel Anghel. Deciziile privind numirea celor...
Florin Cîțu, despre riscul pierderii șefiei PNL: ”Nu se pune în discuție. Suntem la guvernare opt ani”
Florin Cîțu, despre riscul pierderii șefiei PNL: ”Nu se pune în discuție. Suntem la guvernare opt ani”
Fostul premier Florin Cîțu a declarat joi, 2 decembrie, că este exclus să fie schimbat de la conducerea PNL, amintind că a fost votat de 60% dintre colegi. Liderul PNL a precizat că...