Ziare.com

Siveco are un nou director general: Cine ii tine locul Irinei Socol cat e la inchisoare

Vineri, 19 Septembrie 2014, ora 15:54

   

Siveco are un nou director general: Cine ii tine locul Irinei Socol cat e la inchisoare
Consiliul de administratie al Siveco Romania l-a numit pe Florian Gabriel Ilia in functia de director general, in locul Irinei Socol, arestata la 9 septembrie in dosarul de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice.

Numirea a fost facuta de catre actionari si Consiliul de Administratie Siveco Romania, in urma deciziei Irinei Socol de retragere din functiile executive, se arata intr-un comunicat al companiei, dat vineri publicitatii. Anterior, Ilia, care este si actionar al Siveco, a ocupat functia de vicepresedinte in cadrul companiei.

"Nu doresc ca actuala situatie sa afecteze activitatea companiei. Pana la clarificarea situatiei, am decis sa ma retrag din pozitia de director general, urmand ca Siveco sa fie condusa pe mai departe de catre echipa de profesionisti care a adus recunoastere internationala firmei si industriei IT din tara noastra", a declarat Irina Socol, potrivit aceluiasi comunicat.

Florian Gabriel Ilia este specialist in sisteme IT, are 47 ani si a absolvit Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea Bucuresti. El s-a alaturat echipei Siveco Romania in 1994.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Compania anunta totodata si cooptarea in Consiliul de Administratie a Doinei Binig, vicepresedinte Strategie. Binig (45 ani) este absolventa a Facultatii de Energetica din cadrul Institutului Politehnic din Bucuresti. Ea lucreaza in domeniul IT din 1993 si a intrat in echipa Siveco Romania in 2007, coordonand activitatile de dezvoltare si optimizare a strategiei companiei.

Sefa SIVECO a fost arestata

Curtea de Aple Bucuresti a hotarat, joi, mentinerea deciziei Tribunalului Bucuresti de arestare a Irinei Socol in dosarul de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice. Decizia este definitiva.

In referatul cu propunerea de arestare preventiva, procurorii au aratat ca Irina Socol este cea care a pus bazele mecanismului evazionist in care a angrenat firma pe care a infiintat-o, dupa atragerea mai multor complici, vizati si ei de ancheta procurorilor, care au recunoscut faptele si au prezentat pe larg modul in care acestea au fost comise.

Siveco Romania a fost infiintata in 1992 si este unul dintre cei mai mari producatori locali de aplicatii software.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 3649 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Tineri cu pretentii IT - exclus siveco ....Cariera tehnica vest

Invatati programare in timp util ...gimnaziu :)

Lectii
...java, C#, falsh, retea(php,jsp,asp), grafica 3d, dispMobile
... ...obligatoriu cautati un ing.IT

o solutie posibila :
...http://oportun.3x.ro

...

 

se pare ca este adevarata transformarea ce o are banul asupra

caracterelor celor subjugati lui!
N-am observat acest lucru la baiatul meu, absolvent al al aceleaisi facultati ca si noul director general al Siveco, responsabil cu atributii manageriale in firme cu actionari din America in acelasi doemniu.
Comentand impreuna informatiile aparute in presa cu privire la activitatea SIVECO, a fost surprins neplacut avand o alta impresie de cei responsabili care s-au dovedit alt fel de profesionisti, chiar daca castigurile lor sunt cu mult peste media salariatilor.
In peste cincisprezece ani de activitate prima lui grija e achitarea in termen a obligatiilor fiscale si a celor catre salariatii specialisti, greu de permanetizat in firme din cauza concurentei.
Frapeaza goana unora dupa castiguri nemuncite din evaziune fiscala, personal avand tot timpul activitatii profesionale ca prima grija plata datoriile catre buget, multe dintre ele exagerat de mari fata de situatia onestului cetatean roman.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor