Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Skoda Fabia Scout, in Romania de la 15.122 euro

Marti, 21 Decembrie 2010, ora 10:09
2513 citiri
Skoda Fabia Scout, in Romania de la 15.122 euro

Noile Skoda Fabia Scout si Fabia Combi Scout sunt disponibile in Romania. Pretul de pornire al lui Fabia Scout este de 15.122 de euro cu TVA inclus, in timp ce versiunea Combi porneste de la 15.874 euro cu TVA inclus.

Oficialii Skoda au anuntat preturile versiunilor Scout ale lui Fabia si Fabia Combi. Cele doua modele sunt oferite alaturi de patru motoare pe benzina si trei diesel-uri si se disting de celelalte modele din gama prin aspectul dur inspirat din modelele off-road. De-a lungul anilor, versiunile de acest gen au fost populare in randul clientilor Skoda, asa ca era normal ca respectivele versiuni sa primeasca intregul pachet de modificari de care beneficiaza gama Fabia.

Pretul de lista al versiunii entry-level in gama Fabia Scout este de 15.2122 de euro cu TVA inclus. Respectul model vine in compania unui motor 1.4 MPI de 86 CP si a unei transmisii manuale cu cinci trepte. Al doilea motor din gama otto este un TSI de 1.2 litri, care ofera tot 86 si vine tot cu o transmisie manuala cu cinci rapoarte.

Motoarele TSI sunt oferite si intr-o versiune de 105 CP, care poate fi comandata fie cu o transmisie manuala cu cinci trepte, fie cu o unitate DSG cu sapte rapoarte. Gama diesel ofera intre 75 si 105 CP gratie unitatilor 1.6 TDI CR DPF, iar preturile de pornire sunt situate intre 16.612 euro cu TVA inclus si 18.444 de euro cu TVA inclus.

Fabia Combi Scout vine in compania acelorasi motorizari si are un pret de pornire de 15.874 de euro cu TVA inclus. Versiunea respectiva este echipata cu un motor 1.4 MPI de 86 CP. Apoi urmeaza TSI-ul de 1.2 litri si 86 CP si toate motorizarile enuntate mai sus. Cea mai scumpa versiune porneste de la 19.196 de euro cu TVA inclus.

Continuarea pe Automarket.ro

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#Skoda Fabia Scout, #preturi Skoda Fabia Romania, #modele noi Skoda , #modele