Iata cum va arata noua Skoda Octavia

Luni, 15 Iunie 2009, ora 14:47
5521 citiri
Iata cum va arata noua Skoda Octavia
Foto: Automarket.ro

Skoda pregateste cea de-a treia generatie a modelului Octavia. Aceasta va fi ceva mai agresiva ca design si va dispune de un comportament dinamic imbunatatit.

Faceliftul pe care Skoda l-a prezentat pentru modelul Octavia in cursul anului trecut este vazut de foarte multi fani ai constructorului ceh ca o adevarata generatie noua, diferentele la nivel de design fiind mai mult decat mari. Si totusi, vorbim de un simplu facelift, scopul final al modificarilor radicale fiind acela de a incadra noul model in linia noua de design a celor de la Skoda. Altfel spus, faceliftul a fost unul necesar si de familie, nu neaparat unul radical si adanc.

Odata cu lansarea celei de-a treia generatii Octavia, Skoda va prezenta insa o noua fata a modelului sau, unul dintre favoritii segmentului compact din Romania. Bazata pe cea platforma lui Golf VI, noua generatie a modelului ceh se va schimba din nou la infatisare, de aceasta data urmand sa preia liniile conceptului Joyster. Andrei Avarvarii, colaboratorul Automarket al rubricii Autoipoteze, a realizat deja o versiune ipotetica a lui Skoda Octavia 3, care ramane fidela schimbarilor anuntate anterior.

In versiunea prezentata de Andrei, noul model imprumuta de la Joyster atat blocurile optice frontale, care devin ceva mai angulare, cat si linia spoilerului. Conform primelor informatii, ideea de a mentiona numele modelului in interiorul blocurilor optice va disparea, urmand ca in locul acestei "stampile" ale liniei actuale Octavia sa apara un fond negru si linii ceva mai "serioase".

In ceea ce priveste linia generala a lui Octavia 3, modelul construit pe baza lui VW Golf se va putea baza pe forma ceva mai puternice si dinamice din punct de vedere vizual, masa totala a lui Octavia urmand sa scada pentru a permite un comportament dinamic ceva mai bun.

Citeste mai mult pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a extins accesul la funcția Magic Editor. Ce dispozitive o pot accesa
Google a extins accesul la funcția Magic Editor. Ce dispozitive o pot accesa
Google a extins accesul la funcția Magic Editor, inițial disponibilă exclusiv pe telefoanele Pixel 8, la întreaga serie Galaxy S24 și alte dispozitive Android. Mișcarea demonstrează...
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Conform informațiilor recente venite din rândul furnizorilor de componente, Samsung are în plan să grăbească lansarea noului model Galaxy S24 FE. Mișcarea vine în urma performanței...
#noua Skoda Octavia, #Octavia generatia 3 , #Octavia