Înapoi la listarea arhivei

28 Octombrie 2010 - Marius Balasa si Dan Silvian nu mai sunt consilieri judeteni

Democrat liberalii Marius Balasa si Dan Silvian au demisionat din functiile de consilieri judeteni. Ieri, alesii judeteni intruniti in sedinta au luat act de incetarea mandatelor celor doi.

28 Octombrie 2010 - Lovita pe trecerea de pietoni

O femeie din Slatina a ajuns la spital dupa ce a fost lovita de un autoturism pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut miercuri, pe strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Slatina.

28 Octombrie 2010 - Finantare de un milion de lei pentru trei tineri din Olt care vor fi operati in strainatate

Vestea buna a sosit pe adresa Directiei de Sanatate Publica Olt in 14 octombrie 2010, cand Ministerul Sanatatii a anuntat Serviciul de Programe al Directiei ca s-a aprobat finantarea din bugetul

28 Octombrie 2010 - Sprijin pentru somerii din mediul rural

O noua actiune de ajutorare a celor aflati in cautarea unui loc de munca in trei regiuni de dezvoltare ale tarii, printre care figureaza si Regiunea Sud-Vest Oltenia, va demara in scurta vreme.

28 Octombrie 2010 - Expozitie de arta plastica, cu vanzare, la Muzeul Judetean

Sala Artis a Muzeului Judetean Olt gazduieste in 1 noiembrie, de la ora 18.00, vernisajul expozitiei de arta plastica "Salonul de toamna".

28 Octombrie 2010 - Alro a parasit Cupa

Dinamo Bucuresti - Alro Slatina 3-1

28 Octombrie 2010 - Leii de la Gradina Zoologica din Slatina au plecat catre Africa de Sud

Cei trei lei de la Gradina Zoologica din Slatina au plecat ieri spre rezervatia din Africa de Sud. Acestia au fost luati de reprezentantii Vier Pfoten International, o organizatie nonguvernamentala.

28 Octombrie 2010 - Politist din Caracal, acuzat de un taximetrist ca i-a furat casa de marcat

Un politist din Caracal este acuzat de un taximetrist ca i-ar fi furat casa de marcat. Constantin Hristescu sustine ca inspectorul Ionel Ruta, de la Politia Caracal, l-a oprit in trafic si i-a luat

28 Octombrie 2010 - Mars al tacerii pentru invatatoarea aflata in greva foamei

Sindicatul Liber din Invatamant va organiza azi la Caracal, intre orele 12.00-14.00, un mars al tacerii in semn de solidaritate cu invatatoarea care se afla in cea de-a 64-a zi de greva foamei.

28 Octombrie 2010 - Reprezentantii Primariei Slatina au semnat ieri trei proiecte pentru modernizarea orasului

Primarul Darius Valcov, Marilena Bogheanu, directorul ADR Sud Vest Oltenia, Razvan Murgeanu, secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei si prefectul de Olt Leonid Moisiu au

28 Octombrie 2010 - Deputatul Nicolae Stan a fost exclus din UNPR

Deputatul de Olt Nicolae Stan a fost exclus ieri din UNPR, potrivit unui comunicat de presa remis presei.