Înapoi la listarea arhivei

19 Februarie 2011 - Fiul lui Bercea isi apara tatal: "Nu a facut nicio crima, n-a omorat pe nimeni"

Fiul lui Bercea Mondialul iti apara tatal si spune ca interlopul nu era in localitatea unde a fost injunghiat Mercedes, ci era plecat la Iasi.

19 Februarie 2011 - Dat in consemn, Bercea si-a anuntat venirea la audieri. Procurorul l-a asteptat ieri degeaba, toata ziua

Acuzat ca si-a injunghiat un nepot, Bercea Mondial a fost dat disparut si este cautat de politisti. Desi l-a anuntat telefonic pe procurorul de caz ca se va prezenta singur la audieri, nu a ajuns la

19 Februarie 2011 - Parcuri si spatii verzi pentru patru localitati oltene, in valoare de 3,08 milioane lei

Guvernul a aprobat proiectele depuse de localitatile Coteana, Cungrea, Giuvarasti si Bals in cadrul Programului national de imbunatatire a calitatii mediului prin realizarea de spatii verzi.

19 Februarie 2011 - Bercea Mondialul, cumatrul lui Mircea Basescu si al lui Sotolojan, anchetat pentru tentativa de omor

Politistii din Olt au deschis un dosar penal pentru tentativa de omor pe numele lui Sandu Anghel, cunoscut sub porecla de Bercea Mondialul, dupa ce acesta si-a fi injunghiat un nepot joi seara.

19 Februarie 2011 - Bercea Mondial, cautat dupa ce l-a "avariat" pe Mercedes

Afaceristul oltean e acuzat de tentativa de omor si a fost dat in consemn la frontiera pentru ca si-a injunghiat nepotul.

19 Februarie 2011 - O femeie din Salaj s-a sinucis la Caracal. Victima s-a aruncat de la etajul IV al unui bloc

In urma impactului cu pamantul, femeia a murit pe loc. Politstii au demarat o ancheta pentru a stabili cauzele si imprejurarile in care s-a produs tragedia.