Înapoi la listarea arhivei

17 Mai 2012 - ALEGERI LOCALE 2012. Nestiinta de carte nu constituie motiv temeinic pentru ca o persoana sa intre in cabina de vot insotita

Nestiinta de carte nu constituie un motiv temeinic pentru ca o persoana sa intre in cabina de vot cu insotitor, a stabilit Biroul Electoral Central, potrivit Agerpres.

17 Mai 2012 - Femeie lovita de masina la Brebeni

O femeie de 36 de ani, din comuna Brebeni, a fost accidentata de un autoturism pe cand incerca sa traverseze neregulamentar un drum de pe raza localitatii.

17 Mai 2012 - Oltenii au profitat de programul "Casa Verde". Peste 300 de beneficiari au semnat contractele de finantare

Sute de olteni au depus dosare in cadrul programului "Casa Verde" pentru a-si instala panouri solare, centrale termice pe baza de peleti sau pompe de caldura.

17 Mai 2012 - Liga a IV-a: Gradinile, duel cu Stiinta Daneasa.

Astazi, de la ora 17:00, este programata o noua etapa in cadrul ligii a IV-a.

17 Mai 2012 - Muzeul Judetean Olt sarbatoreste 60 de ani cu manifestari pe banda rulanta. VEZI AICI programul actiunilor!

Muzeul Judetean Olt organizeaza, in perioada 9 - 19 mai, un ciclu de manifestari sub numele "Decada culturala" cu ocazia semnul aniversarii a 60 de ani de la infiintarea institutiei.