Înapoi la listarea arhivei

11 Februarie 2013 - FC Olt a remizat cu FCM Pitesti

Formatia FC Olt Slatina a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata la Pitesti, pe un teren sintetic, cu echipa locala, FCM, ocupanta locului patru din Liga a III-a, seria 6.

11 Februarie 2013 - ISU Olt va fi dotat cu doua autospeciale noi

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Sud Vest Oltenia, formata din judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Valcea, reprezentate prin consiliile judetene, a semnat contractul de finantare pentru

11 Februarie 2013 - Victorie pentru junioarele de la CSS Caracal in disputa cu LPS Slatina

Week-endul trecut s-a dat startul si in competitia de junioare I din cadrul Campionatului de handbal.

11 Februarie 2013 - Intreruperi ale energiei electrice in mai multe localitati din Olt

CEZ Distributie anunta noi intreruperi in alimentarea cu energie electrica in mai multe localitati din judet, pentru a efectua unele lucrari programate in retele.

11 Februarie 2013 - Somaj in crestere in judetul Olt

Rata somajului la nivel de judet continua sa inregistreze cresteri de la luna la luna, potrivit statisticilor Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Olt.

11 Februarie 2013 - Peste 13.000 de olteni au beneficiat de concedii medicale in 2012

Bolile obisnuite au fost cele mai intalnite afectiuni pentru care 13.021 de olteni au solicitat concediu medical pe parcursul anului trecut, potrivit reprezentantilor Casei de Asigurari de Sanatate

11 Februarie 2013 - Noii primari ai localitatilor Slatina si Vitomiresti au primit certificatele doveditoare

Minel Prina si Robert Rotea, noii primari ai localitatilor Slatina, respectiv Vitomiresti, au primit vineri, de la presedintii circumscriptiilor electorale, certificatele care le atesta victoria

11 Februarie 2013 - Tanarul care sustine ca a fost batut de oamenii legii, transferat la Craiova

Tanarul din Potcoava care la inceputul saptamanii trecute a fost internat la Spitalul din Slatina dupa ce ar fi fost batut de doi politisti si patru jandarmi a fost transferat la Craiova.

11 Februarie 2013 - Arsenal descoperit in casa unui barbat din Draganesti

Politistii Biroului Arme, Explozivi, Substante Periculoase au efectuat o perchezitie la locuinta lui Vasile L., de 47 ani, din orasul Draganesti-Olt, in urma careia au fost gasite doua pistoale

11 Februarie 2013 - Electrocarbon Slatina, pradata de hoti

Doi barbati din Slatina risca sa ajunga la puscarie dupa ce au furat peste cinci tone de anozi din incinta SC Electorcarbon Slatina.

11 Februarie 2013 - "Destine", la biblioteca "Virgil Carianopol" din Caracal

In perioada 8-23 februarie, biblioteca "Virgil Carianopol" din Caracal organizeaza o expozitie de carte intitulata "Destine", in cinstea marelui dramaturg caracalean Haralamb G. Lecca.

11 Februarie 2013 - O crima care asterne tacerea peste mai multe furturi de aluminiu de la ALRO S.A.

In ciuda evidentelor, este absolut socanta incadrarea faptei facuta de procurori si incredibil modul in care judecatorul a dat sentinta in acest caz!