Înapoi la listarea arhivei

02 Aprilie 2013 - Protest in fata a bisericilor din satele Barasti si Morunesti: Enoriasii din Morunglav nu-l vor preot pe ginerele parintelui Corceagu

Au pus lacate pe porti

02 Aprilie 2013 - Mascatii de la Olt, perchezitii pe banda rulanta in cautarea hotilor de fier vechi

Actiunile politistilor au avut loc ca urmare a faptului ca, in ultima perioada, au fost inregistrate mai multe furturi din locuinte.

02 Aprilie 2013 - Aproape 2.750 de copii de la Olt, asteptati sa se inscrie in clasa I si cea pregatitoare

Marti - 2 aprilie, s-a dat startul la prima etapa de inscrieri la clasa pregatitoare, care va tine pana pe 22 aprilie.

02 Aprilie 2013 - Copil de sase ani, inecat in raul Oltet

Un copil de sase ani, aflat in plasament la o familie din comuna Osica de Sus, a decedat luni dupa ce s-a inecat in apele raului Oltet.

02 Aprilie 2013 - Punct SMURD inaugurat la Bals

Un nou punct SMURD a fost inaugurat luni in orasul Bals. Acesta va functiona in cadrul Garzii de Interventie Bals si va fi incadrat cu subofiteri-paramedici care au absolvit cursul de prim ajutor

02 Aprilie 2013 - Oprescu: "Sunt suparat pentru ca am nominalizat jucatorii care fac marcaj la adversari!"

Alro Slatina a pierdut meciul disputat duminica acasa contra formatiei FC Bihor Oradea cu scorul de 2-0. Slatinenii au luat ambele goluri pe doua greseli ale lui Cosic. La primul dintre ele fundasul

02 Aprilie 2013 - Belgienii cauta specialist in bacteriologie si microbiochimie

Oltenii specializati in microbiochimie sau farmacologie au la dispozitie un post de cercetator stiintific, intr-o clinica privata din Belgia. Oferta a fost postata pe portalul Eures saptamana trecuta

02 Aprilie 2013 - In trei luni s-ar putea ca, datorita energiei electrice... ALRO sa-si inchida portile!?

Principalul subiect discutat la intalnire a fost acela al problemei privind impactul certificatelor verzi asupra pretului energiei electrice.

02 Aprilie 2013 - Targ de obiecte hand-made, la CNVNT Slatina

Au fost expuse numeroase picturi, desene, obiecte de decor si bijuterii, care au incantat pe toti vizitatorii prin originalitate, cromatica si atentia pentru detalii.

02 Aprilie 2013 - Jo a castigat editia de sambata a show-ului "Te cunosc de undeva"

In editia din data de 30 martie 2013, Ioana, al carui nume de scena este Jo, a avut parte de a treia sa mare provocare de pe intreg parcursul de pana acum al emisiunii "Te cunosc de undeva".

02 Aprilie 2013 - Coplata la Spitalul Judetean, stabilita la pragul minim de 5 lei

Valoarea coplatii la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina a fost stabilita la pragul minim de 5 lei, taxa urmand sa fie perceputa pacientilor care se interneaza din 1 aprilie.