Înapoi la listarea arhivei

22 August 2013 - Peste o jumatate de tona de vin contrafacut, confiscat la Slatina

Politisti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt, in colaborare cu reprezentanti ai Directiei pentru Agricultura Olt, au efectuat,

22 August 2013 - Amenzi maxime pentru firma de vopseluri din Slatina distrusa de flacari

Ancheta autoritatilor cu privire la circumstantele in care a izbucnit teribilul incendiu de saptamana trecuta la fabrica de lacuri si vopseluri Sovecord SA din Slatina este pe final. Reprezentantii

22 August 2013 - Femeie spulberata intr-un Matiz "inghitit" de o duba la Valea Mare-Olt

Din primele cercetari efectuate de politisti, accidentul a avut loc din cauza neatantiei in conducere a soferului autoturismului marca Matiz, o femeie in varsta de 60 de ani.

22 August 2013 - Judetul Olt are cu ce se mandri: Elevi de nota 10 la BAC, premiati!

Evenimentul s-a desfasurat in sala de sedinte a Inspectoratului Scolar Judetean Olt, amfitrioni fiind inspectorul scolar general Felicia Man si Mirela Paraschiv, purtatorul de cuvant al institutiei.

22 August 2013 - Sarbatoarea Painii din Scornicesti, la cea de-a XIX-a editie

Daca in ultima vreme auzeam ca evenimentul se desfasoara chiar in centrul localitatii, printre blocuri, in 2013 Sarbatoarea Painii are loc, din nou, la Popasul Turistic Rusciori.

22 August 2013 - Istoria fotbalul slatinean

Tot la acest joc oficial si-au facut debutul la Dinamo Slatina, fiind legitimati cu doar cateva zile inainte de acest joc, portarul Oprea si Fonfo Niculescu fosti jucatori ai Universitatii Craiova.

22 August 2013 - Bursa de Cereale de la Corabia si-ar putea incepe activitatea in primavara 2014

Bursa de cereale din orasul Corabia, judetul Olt, va incepe sa tranzactioneze din primavara anului viitor.