Înapoi la listarea arhivei

24 Decembrie 2013 - Jandarmii au oferit cadouri de Craciun mai multor nevoiasi olteni

De acest gest au beneficiat copiii cu autism din cadrul Scolii Generale 1 din municipiul Caracal si opt familii nevoiase din localitatile Slatina, Corabia, Bals, Curtisoara, Ganeasa si Valea Mare,

24 Decembrie 2013 - Promisiuni realizate la Carlogani

Pe langa multe alte proiecte pe care le-a realizat, cel de pe urma dus la finalizare este iluminatul public. Asa cum a promis ca sarbatorile ce vor veni in acest an vor fi unele macar "luminate"

24 Decembrie 2013 - Slatinenii asteptati la concerte in aer liber de sarbatori

Artisti consacrati de muzica populara, usoara, dance si etno dance vor urca pe scena si vor incanta publicul prezent la cele doua concerte.

24 Decembrie 2013 - Copiii, salvatori ai mediului inconjurator

Obiectivul acestor copii porniti la drum este de a proteja natura si de a incuraja obiceiurile bune fata de mediu, in Romania.

24 Decembrie 2013 - Felicitari, doamna director!

Problema se afla de foarte mult timp in vizorul DSP Olt, avand la baza memoriul inaintat ministrului Sanatatii Eugen Nicolaescu de doctorul Victorita Diaconescu.

24 Decembrie 2013 - Dorea sa vanda ilegal peste 1.600 de petarde

Persoana, in varsta de 53 ani si domiciliata in municipiul Slatina, a fost prinsa de oamenii legii in zona unui complex comercial din localitate, in jurul orei pranzului.

24 Decembrie 2013 - Viitorul an scolar lasa Slatina fara un liceu

Principalele motive pe care municipalitatea le-a invocat pentru aceasta decizie radicala au fost: numarul mic de elevi, absentele numeroase si rezultatele dezastruoase de la examenul de Bacalaureat.

24 Decembrie 2013 - Servicii medicale de sarbatori

Si Serviciul Judetean de Ambulanta este pregatit cu 46 de salvari, gata de interventie de Craciun dar si in Noaptea dintre Ani, cand incidentele din cauza almentatiei excesive dau de furca medicilor.