Înapoi la listarea arhivei

25 Noiembrie 2014 - Primarii cu vechime din Olt, suparati pe sistem

Alesii locali, primarii, presedintii de consilii judetene si consilierii locali si judeteni nu vor putea ocupa aceste functii mai mult de doua mandate succesive, conform unei initiative legislative

25 Noiembrie 2014 - S-a... "cutremurat" Slatina!

Exercitiul a fost organizat de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Olt, Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Slatina si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Slatina si s-a

25 Noiembrie 2014 - Ajutoarele de la UE intarzie sa apara

Incepand din acest an, ajutoarele alimentare acordate de Uniunea Europeana se vor distribui persoanelor cu venituri reduse pe baza unor cupoane pe care beneficiarii le-au primit acasa prin posta.

25 Noiembrie 2014 - Tremura de frig de teama facturilor

Datele centralizate la nivelul judetului nostru arata ca in aproximativ 1.600 de apartamente proprietarii au decis sa inchida definitiv unul sau doua calorifere.

25 Noiembrie 2014 - Razvan Burleanu, prezent la Slatina pentru o intalnire cu membrii afiliati

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a fost prezent luni la Slatina, unde a avut o intalnire cu toti membrii afiliati din judetele Dolj, Valcea, Arges si Gorj.

25 Noiembrie 2014 - Junioare III: LPS Slatina - trei victorii, CSS Caracal - un singur succes

Un nou turneu din cadrul Campionatului National de Handbal destinat junioarelor III a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute.

25 Noiembrie 2014 - AJOFM Olt organizeaza in decembrie noua programe de formare profesionala

168 someri din Olt vor urma in luna decembrie unul dintre cele noua programe de formare profesionala organizate de AJOFM Olt.

25 Noiembrie 2014 - O noua editie a concursului "Slatina. Acasa la Eugen Ionescu"

Elevii olteni din clasele V-XII vor putea participa si in acest an la concursul organizat de Primaria Slatina, cu eseuri sau creatii vizuale care sa surprinda opera marelui dramaturg slatinean Eugen

25 Noiembrie 2014 - Carrefour deschide noul magazin din Slatina

Grupul Carrefour deschide joi, la Slatina, o noua unitate ce va functiona in cadrul conceptului de magazine denumit "Supeco", situat intre discounter si cash&carry.

25 Noiembrie 2014 - Sublocotenetul Catalin-Andrei Apostol, inmormantat cu onoruri militare

Sublocotenentul Catalin-Andrei Apostol, cel mai tanar dintre cei opt militari care si-au pierdut viata in accidentul de elicopter petrecut vineri dimineata, va fi inmormantat astazi, cu onoruri