Înapoi la listarea arhivei

16 Ianuarie 2021 - Localitatea Giuvarasti are cea mai mare incidenta COVID-19 la mia de locuitori din judet

Rata de infectare cu Coronavirus, cumulata in doua saptamani, este in judetul Olt de 0,68 cazuri la mia de locuitori, iar in 42 de localitati nu a fost inregistrat, in ultimele 14 zile, nici un caz

16 Ianuarie 2021 - Meteo: nopti si dimineti cu temperaturi EXTREM de reci

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au redactat o informare meteorologica valabila in toata tara, pana pe 20 ianuarie. In aceasta perioada vor fi nopti si dimineti geroase.

16 Ianuarie 2021 - Inca 318 persoane din judet s-au imunizat anti COVID-19

Etapa I de vaccinare impotriva noului Coronavirus continua in judetul Olt, de la inceputul campaniei si pana vineri fiind imunizate 3.084 de persoane. In data de 15 ianuarie au fost realizate alte

16 Ianuarie 2021 - Corabia: un barbat a murit ars, in propria casa

Pompierii Garzii Visina, cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si un echipaj SMURD, au intervenit pe strada Izlaz din Corabia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinta.

16 Ianuarie 2021 - Corabia: Barbat gasit carbonizat in urma unui incendiu care i-a distrus locuinta

Un barbat de 64 de ani a fost gasit fara suflare, vineri noaptea, dupa ce casa acestuia de pe strada Islaz, din orasul Corabia, a fost cuprinsa de flacari.

16 Ianuarie 2021 - Batran din Teslui, impuscat mortal cu o arma de vanatoare

Sfarsit tragic pentru un batran de 76 de ani, din satul Cherlesti, comuna Teslui. Acesta si-a dat ultima suflare dupa ce s-a impuscat cu arma de vanatoare.