Articole despre "expozitie lucrari paste elevi"

Rezultatele 1 - 3 din 3 (0.312 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Saptamana plina de activitati la Colegiul National "Ion Minulescu"

Miercuri, 08 Aprilie 2015, ora 19:15

Saptamana plina de activitati la Colegiul National "Ion Minulescu""Scoala altfel" a insemnat pentru micutii elevi ai clasei a II-a B din cadrul Colegiului National "Ion Minulescu" o intreaga saptamana de activitati deosebite si relaxante, care le-au pus la incercare imaginatia si creativitatea.

\In fiecare zi a saptamanii, elevii au avut un program distractiv, conceput pe o anumita tema.

Astfel, printre activitati, micutii au avut in orar educatie pentru sanatate, activitate in cadrul careia au invatat notiuni de igiena, educatie rutiera, in cadrul careia au invatat semnele de circulatie prin abilitati practice si au participat la concursul "Pasaport pentru cultura" si.

O activitate inedita a fost prezenta actorilor Teatrului "Anton Pann" din Ramnicu-Valcea, care au interpretat pe scena amfiteatrului Colegiului piesa de teatru "Gascanelul laudaros". Saptamana s-a incheiat cu o actiune in cadrul careia elevii au confectionat felicitari si ornamente pentru Paste, iar lucrarile lor au fost expuse intr-o mica expozitie in sala de clasa.

Saptamana 6-10 Aprilie a fost dedicata activitatilor educative extracurriculare si extrascolare, pe parcursul careia nu s-au organizat cursuri. Scopul acestui program a fost implicarea tuturor elevilor si a cadrelor didactice in activitati care sa raspunda intereselor si preocuparilor diverse ale elevilor, sa puna in valoare talentele si capacitatile acestora in diferite domenii si sa stimuleze participarea lor la actiuni variate, in contexte nonformale.

Actualitate / stiri Actualitate138 vizite[ Eveniment de Olt ]

Expozitie cu lucrari de Paste, creata de elevii clasei I B ai Colegiului National "Ion Minulescu"

Vineri, 11 Aprilie 2014, ora 00:03

Expozitie cu lucrari de Paste, creata de elevii clasei I B ai Colegiului National "Ion Minulescu"Cei mai mici elevi ai Colegiului National "Ion Minulescu" au dat frau liber imaginatiei, si, ajutati de cadrul didactic, au creat o expozitie de lucrari de Paste in cadrul saptamanii "Sa stii mai multe, sa fii mai bun!".

Pentru ca saptamana "Sa stii mai multe, sa fii mai bun!" a reprezentat o provocare pentru toti elevii din judet, acest lucru nu putea fi trecut cu vederea de cei mai mici dintre scolarii slatineni. La Colegiul National "Ion Minulescu!" din Slatina, elevii clasei I B au avut o saptamana plina de activitati "altfel", care le-au pus la incercare talentul si i-au provocat sa creeze si sa se distreze jucandu-se, desenand, pictand.

Programul a fost unul destul de incarcat, saptamana cuprinzand activitati legate de insusirea unor reguli de igiena, educatie rutiera, vizionarea de piese de teatru si vizita la manastirea Clocociov. Joi, acestia au realizat o mica expozitie cu desene si obiecte traditionale de Paste, ajutati de cadrul didactic Ionela Melinte.

Desi la prima vedere pare simplu, pentru elevii clasei I B realizarea desenelor si a lucrarilor a fost o adevarata provocare. S-a muncit intens la realizarea desenelor cu flori de primavara, peisaje, iepurasi in iarba, oua decorate cu diferite modele populare. Pentru efortul lor, au fost si rasplatiti cu diplome care atesta participarea activa si creativa la activitatile desfasurate in cadrul programului.

Life Show / expozitie763 vizite[ Eveniment de Olt ]

Expozitie de Paste la Gradinita cu Program Prelungit "Ion Creanga" din Slatina

Marti, 30 Aprilie 2013, ora 00:04

Expozitie de Paste la Gradinita cu Program Prelungit "Ion Creanga" din SlatinaZeci de prescolari si elevi din mai multe unitati de invatamant din judet au confectionat, cu ajutorul cadrelor didactice, felicitari si oua incondeiate, pentru a marca Sarbatoarea Pastelui. Lucrarile confectionate de copiii au fost prezentate in cadrul unei expozitii la Gradinita cu Program Prelungit "Ion Creanga" din Slatina.

Gradinita cu Program Prelungit "Ion Creanga" din Slatina a fost ieri gazda unei expozitii cu obiecte pe tema Pastelui, actiune desfasurata in cadrul proiectului educational judetean "Traditie si continuitate - Sunt roman, roman voinic". Obiectele confectionate de prescolari si elevi din mai multe unitati de invatamant - oua incondeiate, felicitari, desene - au fost prezentate intr-o expozitie la care au participat atat reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean, ai CJRAE, cat si ai gradinitelor participante la proiect.

In cadrul actiunii a avut loc si o prezentare Power Point a obiceiurilor si traditiilor de Paste.

Printre initiatorii proiectului se regasesc Florina Dumitru, Ramona Pungaru, de la GPP "Ion Creanga", si Aurora Oporanu, Mariana Zamfir, de la GPP nr. 7 Slatina.

Lucrari au mai expus si copii de la GPP nr. 2, GPN nr. 6, Scoala Gimnaziala "Constantin Brancoveanu" - Slatina, precum si prescolari de la GPN Ganeasa.

Life Show / expozitie1319 vizite[ Eveniment de Olt ]


Cele mai citite stiri
Mario de Mezzo, eliberat din functia de vicepresedinte al ANC
Fostul candidat desemnat de PNL la functia de primar al Slatinei, Mario De Mezzo, a fost eliberat, ...
Razie cu mascatii pe soselele din Olt. Aproape 200 amenzi au fost aplicate
Politistii au participat luni seara la o razie fulger pe soselele din judetul Olt, in urma acesteia ...
Oltenii mor pe capete
Nu mai putin de 11 persoane mor, in medie, in fiecare zi in judetul Olt. Asta daca este sa ne luam ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor