Expozitie cu lucrari de Paste, creata de elevii clasei I B ai Colegiului National "Ion Minulescu"

   

Cei mai mici elevi ai Colegiului National "Ion Minulescu" au dat frau liber imaginatiei, si, ajutati de cadrul didactic, au creat o expozitie de lucrari de Paste in cadrul saptamanii "Sa stii mai multe, sa fii mai bun!".

Pentru ca saptamana "Sa stii mai multe, sa fii mai bun!" a reprezentat o provocare pentru toti elevii din judet, acest lucru nu putea fi trecut cu vederea de cei mai mici dintre scolarii slatineni. La Colegiul National "Ion Minulescu!" din Slatina, elevii clasei I B au avut o saptamana plina de activitati "altfel", care le-au pus la incercare talentul si i-au provocat sa creeze si sa se distreze jucandu-se, desenand, pictand.

Programul a fost unul destul de incarcat, saptamana cuprinzand activitati legate de insusirea unor reguli de igiena, educatie rutiera, vizionarea de piese de teatru si vizita la manastirea Clocociov. Joi, acestia au realizat o mica expozitie cu desene si obiecte traditionale de Paste, ajutati de cadrul didactic Ionela Melinte.

Desi la prima vedere pare simplu, pentru elevii clasei I B realizarea desenelor si a lucrarilor a fost o adevarata provocare. S-a muncit intens la realizarea desenelor cu flori de primavara, peisaje, iepurasi in iarba, oua decorate cu diferite modele populare. Pentru efortul lor, au fost si rasplatiti cu diplome care atesta participarea activa si creativa la activitatile desfasurate in cadrul programului.
Vineri, 11 Aprilie 2014, ora 00:03
Sursa: Eveniment de Olt

Eveniment de Olt
Cele mai citite stiri
A murit edilul comunei Deveselu. Ion Aliman era pozitivat cu COVID-19
Ion Aliman, primarul comunei Deveselu, in varsta de 56 de ani, a incetat din viata. Edilul a fost ...
Salariul aluministilor creste dupa ce ALRO Slatina a primit o parte din banii pe certificatele verzi
Angajatii uzinei de aluminiu ALRO de pe platforma industriala a Slatinei au primit o noua veste ...
A intrat cu masina intr-o casa de pe strada Vintila Voda din Slatina
Un slatinean de 46 de ani a avut nevoie de acordarea primului ajutor dupa ce, miercuri dupa-amiaza, ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor