"Fantezie si culoare", la Gradinita cu Program Prelungit nr. 1

   

Micutii de la Gradinita cu Program Prelungit nr.1 si elevii claselor I - IV de la Liceul cu Program Sportiv au realizat o expozitie de desene si felicitari cu tematica "Dar pentru mama" si "Felicitare pentru mama". Toate lucrarile sunt expuse in holul gradinitei, si vor fi premiate in cadrul concursului judetean "Fantezie si culoare", care se desfasoara pana pe 8 martie.

Gradinita cu Program Prelungit nr.1, din Slatina a organizat, in cadrul parteneriatului "Bine ai venit in clasa I!", un concurs judetean de desene, picturi si felicitari pentru a sarbatori Ziua Mamei si venirea primaverii. Concursul a avut doua sectiuni : desene/picturi cu tema "Primavara", si colaje/felicitari cu tema "8 Martie", si s-a adresat atat prescolarilor, cat si scolarilor mici. Lucrarile participante au fost expuse in incinta gradinitei, realizandu-se astfel o expozitie pe categorii de varste. Concursul se va incheia pe 8 martie, cand comisia va evalua lucrarile si castogatorii vor fi premiati.

Florina Oporanu
Luni, 07 Martie 2011, ora 00:00
Sursa: Eveniment de Olt

Eveniment de Olt
Cele mai citite stiri
Cum a devenit sotia unui fost primar interbelic sefa unei bande de hoti. Batranii satului vorbesc inca despre ispravile "Linei lui Milan"
O slujnica ajunsa stapana casei in familia unui negustor din perioada interbelica a ajuns sefa unei ...
Oltenia, lovita de lapovita si ninsoare
Meteorologii au transmis, joi, o informare de ninsori, lapovita si vant puternic, valabila de ...
Olteanca moarta de COVID, dupa ce a refuzat internarea
O femeie, de 65 de ani, din mediul urban, s-a prezentat pe 12 noiembrie la Spitalul Orasenesc ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor