A murit edilul comunei Deveselu. Ion Aliman era pozitivat cu COVID-19

   

Ion Aliman, primarul comunei Deveselu, in varsta de 56 de ani, a incetat din viata. Edilul a fost confirmat la inceputul acestei luni cu infectia cu virusul SARS-CoV-2, iar dupa ce o saptamana a stat internat la Spitalul Municipal Caracal, unitatea medicala suport COVID-19 din judetul Olt, familia a solicitat ca acesta sa fie transferat la un spital din Capitala.
Informatia a fost confirmata de Nicolae Dobre, viceprimarul localitatii, decesul primarului Aliman fiind constatat in dimineata zilei de joi, la ora 05:00.

Starea de sanatate a edilului din Deveselu a inceput sa se inrautateasca miercuri, 9 septembrie, fiind transferat pe Sectia ATI a Spitalului Caracal, iar ziua urmatoare avea sa fie transferat, la solicitarea familiei, la Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti. La inceputul acestei saptamani, viceprimarul Dobre declara pentru Eveniment de Olt ca starea sa era stabila, dar era intubat pentru a putea ajuta ca plamanii si celelalte organe vitale sa poata respira mai usor.

Insa, din pacate, dupa o saptamana inima sa a incetat sa mai bata, primarul Ion Aliman fiind cea de-a 49-a persoana din judetul Olt care a murit din cauza Coronavirusului. Potrivit unor surse medicale de la unitatea medicala suport COVID-19 din Olt, in urma cu cativa ani acesta a avut unele probleme de sanatate si a facut un transplant de rinichi.

Edilul era candidatul PSD la Primaria Deveselu la alegerile locale din 27 septembrie, pentru un al treilea mandat, acesta fiind la carma localitatii din anul 2012.

Catalin FIRCOIU
Joi, 17 Septembrie 2020, ora 08:52
Sursa: Eveniment de Olt

Eveniment de Olt
Cele mai citite stiri
Descoperire istorica la Slatina. Au fost gasite ruinele cazinoului, demolat in anul 1966
Municipiul Slatina are o istorie frumoasa, iar o descoperire recenta demonstreaza acest lucru. Desi ...
Alegeri parlamentare. PNL Olt a finalizat listele cu candidatii pentru Senat si Camera Deputatilor
Sfarsitul saptamanii trecute a fost marcat de un eveniment politic important, Biroul Politic ...
Focar COVID-19 si la Centrul de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Cezieni
Se extinde focarul de Coronavirus de la Complexul de Servicii pentru Persoane Varstnice Slatina din ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor