Amenzi in cuantum de 37.500 de lei, aplicate de jandarmi intr-o saptamana

   

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judetean Olt au continuat, saptamana trecuta, actiunile in judet, zilnic fiind desfasurand misiuni pentru mentinerea ordinii si sigurantei cetatenilor. Totodata, oamenii legii, alaturi de reprezentantii celorlalte institutii abilitate, au actionat pentru verificarea respectarii normelor legale specifice starii de alerta, in contextul actual al pandemiei COVID-19.
Pe timpul executarii misiunilor, jandarmii olteni au constatat 220 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 37.500 lei, pentru fapte cum ar fi: incalcarea unor norme de convietuire sociala a ordinii si linistii publice, pescuitul fara permis de pescuit, prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun si nerespectareamasurilor impuse de noul Coronavirus.

Oamenii legii vor continua actiunile pentru prevenirea fenomenului contraventional si infractional si in perioada urmatoare, avand in vedere totodata si activitatile de informare si prevenire, privind respectarea restrictiilor impuse pentru a limita raspandirea infectiei cu virusul SARS-CoV-2.

Catalin FIRCOIU
Luni, 23 Noiembrie 2020, ora 12:37
Sursa: Eveniment de Olt

Eveniment de Olt
Cele mai citite stiri
Batausul de pe terasa barului din Brastavatu, acuzat de tentativa de omor
Barbatul in varsta de 44 de ani, din comuna Brastavatu, agresorul barbatului de 39 de ani, scandalul ...
VIDEO. Filmul bataii de la Brastavatu
In agresiunea care a avut loc pe terasa unui bar din comuna Brastavatu, in seara celei de-a treia zi ...
Un fost consilier local a murit!
Primaria orasului Corabia a anuntat trecerea in lumea fara de dor a fostului consilier local, Viorel ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor