Angajatii ALRO Slatina, protest in fata Prefecturii Olt: "Industria nu poate functiona la nivelul asta de pret la energie electrica, este 55% din costul productiei"

Sursa: Adevarul
Joi, 06 Ianuarie 2022, ora 16:09
99 citiri
Sute de angajati ai uzinei producatoare de aluminiu ALRO Slatina protesteaza joi, 6 ianuarie 2022, in fata Prefecturii Olt, solicitand ca autoritatile sa intervina pentru salvarea societatii. Conducerea a decis sa reduca cu 60% capaciatea de productie. UPDATE "Saptamana viitoare, marti, incepem operatiunile de oprire daca nu reusim sa cumparam energia necesara functionarii halelor. Am participat la peste 80 de licitatii. Am reusit sa castigam doar doua. Nu este nici cantitativ in momentul de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.