Angajatii TMK Slatina, firma afectata de sanctiunile impotriva oligarhilor rusi, anunta un nou protest. "Va fi extrem, chiar cu intrare in greva foamei"

Sursa: Adevarul
Joi, 02 Iunie 2022, ora 18:34
76 citiri
Sute de angajati ai TMK Slatina se vor afla saptamana viitoare in Bucuresti, unde vor protesta din nou pentru a atrage atentia ca firma la care lucreaza, desi are comenzi, risca sa intre in faliment. De peste doua luni, angajatii TMK, aproximativ 2.400 la nivelul celor doua fabrici din Slatina si Resita care apartin grupului, sunt cu sabia deasupra capului. Firma la care lucreaza, detinuta pana in martie de oligarhul rus Dmitry Pumpiansky, nu mai poate face plati si nu mai poate primi bani de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.