Antrenorul lotului national de tenis de masa, dezamagit de decizia celei mai bune eleve: "A hotarat singura, nu ne-am consultat"

Sursa: Adevarul
Joi, 04 Mai 2017, ora 19:44
89 citiri
Campioana mondiala la dublu la tenis de masa juniori, campioana europeana la juniori si campioana nationala la seniori, Adina Diaconu, a adoptat in urma cu aproximativ o luna o decizie care l-a mahnit pe antrenorul caruia ii datoreaza in buna parte succesul. UPDATE: Campioana nationala la tenis de masa, juniori si seniori, aflata la o competitie in Croatia, Adina Diaconu, a facut o scurta declaratie pe tema parasirii clubului slatinean pentru a concura, la individual, pentru Steaua: "Am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.