Barbatul care a gasit o bratara dacica la el in curte: "N-am stiut ca sunt cel mai bogat om din sat, eu, care sunt vai, mama mea, iau paine pe datorie"

Sursa: Adevarul
Marti, 28 Noiembrie 2017, ora 17:18
192 citiri
Florin Stanciucu, un barbat din Olt, a gasit, sapand in curte pentru temelia unui gard, o bratara din aur de 24 karate, de peste 100 grame, care se presupune ca ar avea 2.000 de ani, valoarea nefiind inca stabilita. "Adevarul" a stat de vorba cu barbatul despre circumstantele descoperirii. Politia i-a facut de curand o vizita tanarului de 27 de ani, dupa ce din satul Jugaru, comuna Optasi Magura, judetul Olt, a plecat zvonul ca acesta ar detine un obiect de patrimoniu, o bratara dacica masiva. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.