Campionii confruntarilor de idei. "In strainatate, un premiu in *debate* cantareste enorm, acesti copii sunt vazuti ca niste semizei"

Sursa: Adevarul
Sambata, 15 Septembrie 2018, ora 21:11
69 citiri
Ioana Profeanu, Tatiana Munteanu si Octavian Spiridon sunt trei elevi ai Colegiului National "Radu Greceanu" din Slatina, Olt, care au urcat pe podiumul Olimpiadei de Dezbateri si Argumentare, la sectiunea incepatori, o disciplina noua in peisajul concursurilor scolare, care a reusit insa sa trezeasca interesul elevilor. Ioana Profeanu, eleva in clasa a XI-a, a primit titlul de cel mai bun vorbitor la Olimpiada Nationala de Dezbateri si Argumentare 2018, sectiunea Incepatori, Tatiana Munteanu, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.