Castigatorul premiului de originalitate la "Romanii au talent", trai de pe o zi pe alta: "Ma simt chiar foarte bogat in saracia mea"

Sursa: Adevarul
Joi, 11 August 2016, ora 18:01
162 citiri
Artistul Catalin Mihalache, cel care, in 2014, uimea publicul la "Romanii au talent" schitand fara cusur portrete din cele mai neobisnuite pozitii, cu mainile, picioarele si chiar cu gura, a luat o pauza in arta si inca incearca sa se adapteze traiului de zi cu zi. Cei 10.000 euro s-au dus demult, asa ca astazi asteapta, aparent fara orizont, urmatoarea ocazie de a face bani cinstiti din arta. Catalin Mihalache (49 ani), din satul Prooroci, comuna Milcov, judetul Olt, este o prezenta aparte. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.