Cat costa sansa la viata pentru o sportiva de 25 ani: "Primul doctor m-a trimis sa iau lectii la o scoala de surdo-muti"

Sursa: Adevarul
Joi, 03 Mai 2018, ora 19:27
76 citiri
Desi mai multi sportivi i-au sarit in ajutor, licitandu-si tricourile, sportiva este nevoita sa stranga, intr-o saptamana, o suma ce poate parea mica, dar intrece puterile ei, pentru a incepe investigatiile in vederea unei noi interventii chirurgicale salvatoare, la coloana. Are doua interventii pe creier si trei la genunchi, nu mai poate practica sportul care a fascinat-o si se intretine tinand evidente contabile. Ada (Adriana) Iliescu are 25 de ani si se afla la o noua rascruce a vietii sale. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.