Cat cresc tarifele in cabinetele medicilor stomatologi. "Absolut tot ce achizitionam este de cel putin doua ori mai scump"

Sursa: Adevarul
Luni, 11 Mai 2020, ora 06:55
84 citiri
O parte dintre cabinetele stomatologice au fost deja redeschise, in altele pacientii sunt asteptati dupa 15 mai. Iata cum se va derula totul si cu ce costuri. Regulile dupa care vor functiona, dupa 15 mai, cabinetele stomatologice in care activitatea a fost suspendata in luna martie au fost publicate spre consultare, iar medicii stomatologi spun ca sunt conditii de bun simt, care, in plus, nu difera cu mult de ce faceau oricum, si pana acum. Diferenta este ca intervalul intre consultatii se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.