Cat va costa de Craciun rosia autohtona. Fermier: "Tomatele-specialitati sunt la pretul kilogramului de carne la oferta"

Sursa: Adevarul
Vineri, 05 Noiembrie 2021, ora 16:37
63 citiri
Desi costurile au crescut ametitor in ultimele luni, legumicultorii romani vor putea pune pe masa consumatorilor legume romanesti pana in preajma Craciunului. Iata de ce consumatorul ar putea plati pentru un kilogram de tomate cat pentru unul de carne de porc. Mii de legumicultori din toata tara inca livreaza din serele si solariile lor legume si o vor face si in saptamanile urmatoare.
Multi dintre ei sunt inregistrati si in programul "Legume in spatii protejate", fostul program "Tomata", si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.