Ce drum au ales absolventele cu media maxima la Bacalaureat. Sef ISJ Olt: "Pandemia, principala cauza pentru care am avut doar sapte medii de 10"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 15 Septembrie 2021, ora 17:19
54 citiri
Absolventii care au terminat examenele din aceasta vara cu media maxima au fost recompensati miercuri, 15 septembrie 2021, cu premiile stabilite de Ministerul Educatiei. Numarul celor cu medii de 10 ar fi fost mai mare, crede seful ISJ Olt, daca elevii nu ar fi invatat in mare parte de acasa, in pandemie. Cinci elevi din Olt au reusit sa obtina 10 la ambele probe ale Evaluarii Nationale, iar doua absolvente de liceu au fost notate cu 10 la Bacalaureat. Ministerul Educatiei i-a recompensat pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.