Ce se intampla in corpul unui bolnav de Covid-19: "Este ucigasul perfect. In loc sa transporte oxigen, hemoglobina cara virus catre toate celulele si tesuturile"

Sursa: Adevarul
Vineri, 17 Aprilie 2020, ora 20:25
91 citiri
Un medic roman explica ce au constatat colegii anestezisti care trateaza cazurile grave de Covid-19, de ce este de mai mare ajutor un medicament antiviral si cum o banala transfuzie cu sange poate salva viata pacientului. Aurel Furtuna, medic pneumolog in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, a explicat intr-o postare pe Facebook ce se intampla in organismul unui pacient infectat cu noul coronavirus, cum se ajunge la formele grave ale bolii si cum transfuziile ar putea fi solutia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.