Chirurgul care a salvat mii de copii, ultima garda in spital. "Am o satisfactie deosebita profesional, dar prin ce-am trecut ca om... Sunt dezgustat"

Sursa: Adevarul
Sambata, 02 Ianuarie 2021, ora 04:00
124 citiri
A slujit spitalul public vreme de 40 de ani, are peste 20.000 operatii efectuate, mii de copii salvati si recunostinta catorva generatii de parinti. Medicul chirurg-ortoped Gheorghe Ciobanu a efectuat, in noaptea dintre ani, ultima sa garda la SJU Slatina. Medicului chirurg-ortoped pediatru Gheorghe Ciobanu ii datoreaza viata mii de pacienti ajunsi in stare grava la spitalul din Slatina.
Apreciaza ca a facut, de-a lungul carierei, peste 20.000 operatii, ultima chiar in ultima luna, in timpul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.