Cine era barbatul care si-a pus capat zilelor sarind de la etajul 10 al unui bloc din Slatina. "I-am strigat: *Nu sari!*"

Sursa: Adevarul
Vineri, 06 Mai 2022, ora 16:52
126 citiri
Politistii au reusit sa-l identifice, in aceasta dimineata, pe barbatul care a sarit joi, 5 mai 2022, de la etajul 10 al unui bloc din municipiul Slatina. Barbatul, Adrian Costinel Constantin, avea 38 ani si locuia in Slatina, insa intr-un alt cartier al municipiului decat cel in care a ales sa-si puna capat zilelor. Nu era casatorit si nu avea copii.
Colegii de serviciu (barbatul lucra la o firma care confectioneaza profile din aluminiu) l-ar fi cautat pe barbat acasa, joi-seara, dupa ce joi a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.