Ciobanul disparut la Bobicesti, gasit in localitatea de domiciliu, Voineasa

   

Florica Esucureanu, barbatul de 50 de ani, care a plecat sa pasca o turma de oi, iar 70 dintre acestea au fost gasite inecate in paraul inghetat Barlui, ce traverseaza comuna Bobicesti, si apoi a disparut, a fost gasit in localitatea de domiciliu. Dupa doua zile de cautari, politistii Sectiei de Politie Rurala Bobicesti, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au depistat ciobanul in comuna Voineasa, unde acesta locuieste.
Nu se cunoaste ce a facut ciobanul imediat dupa ce oile au murit inecate in cursul de apa, insa anchetatorii spun ca este posibil sa se fi speriat cand a vazut ce s-a intamplat si a fugit, politistii declarand ca, in tot acest timp in care a fost cautat, acesta s-a aflat in judetul Valcea, pentru a-si cauta un loc de munca.

"Reamintim ca politistii au fost sesizati in data de 20 ianuarie, cu privire la faptul barbatul, in varsta de 50 de ani, nu poate fi gasit. In urma activitatilor desfasurate, inclusiv cu voluntari din comuna Bobicesti, politistii din cadrul Sectiei de Politie Rurala Bobicesti au depistat barbatul in comuna Voineasa. In perioada plecarii de la domiciliu acesta s-ar fi deplasat in judetul Valcea pentru a-si cauta un loc de munca", a declarat Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.

Dupa ce a fost gasit, ciobanul a fost dus la sediul Postului de Politie Voineasa, unde este audiat cu privire la ce s-a intamplat, dar si pentru a da informatii suplimentare cu privire la restul animalelor, avand in vedere ca proprietarul, un barbat de 38 de ani, din Bobicesti, a sesizat autoritatile ca turma de care acesta se ocupa avea o suta de oi. De precizat este faptul ca pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt, solicitati de politisti sa intervina la Bobicesti, au fost cei care au scos numai 70 de oi moarte, din apele inghetate ale paraului Barlui.
Vineri, 22 Ianuarie 2021, ora 11:18
Sursa: Eveniment de Olt

Eveniment de Olt
Cele mai citite stiri
Slatina: Accident in apropierea sensului giratoriu din cartierul Steaua
Un slatinean de 42 de ani a fost, luni dupa-amiaza, victima unui accident de circulatie produs in ...
Orasul Piatra Olt, in scenariul rosu privind incidenta COVID-19 la mia de locuitori
Rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2, cumulata in ultimele 14 zile, este identica cu cea de ...
Incidenta COVID actualizata. Vadastra si Visina Noua, singurele localitati ramase in scenariul rosu
Orasul Piatra Olt a iesit din scenariul rosu, in prezent aflandu-se in cel galben cu o rata de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor