Comuna cu Parisul pe malul garlei si opt asi din carti de joc la intrare. Primar: "E ceva ce am creat eu pentru imagine"

Sursa: Adevarul
Marti, 04 Februarie 2020, ora 17:12
95 citiri
O localitate din Olt afiseaza, de aproape un an, o imagine inedita la intrare: un totem cum alte comune nu au, facut din opt carti de joc uriase, ca o reinterpretare a denumirii localitatii: Optasi sau Opt-asi. Localitatea Optasi nu se poate lauda cu o istorie bogata, care sa fi depasit granitele zonei. S-a dezvoltat obisnuit, cum s-a intamplat cu multe alte asezari de la campie, asa ca ar fi greu, astazi, sa-ti explice cineva cine sunt cei opt asi ai comunei. Intrebarea se naste insa, de acum, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.