Cum au disparut taberele scolare din judetul Olt. Director DJTS: "Solutia este cedarea catre consiliile locale, ca ei stiu mai bine ce au de facut cu ele"

Sursa: Adevarul
Marti, 05 Iulie 2016, ora 16:08
86 citiri
Judetul Olt, fara potential turistic deosebit, a avut in comunism, si inca un deceniu dupa, trei tabere scolare care vara gazduiau sute de elevi. Una a fost cedata Episcopiei Ramnicului, celelalte doua sunt in administrarea Directiei de Tineret si Sport. "La revedere, tabara draga!" trebuie sa se fi auzit de mii de ori, in anii de glorie ai comunismului, si in taberele din judetul Olt. Nu multe, dar indragite de elevi, care aici veneau in cantonamente, aici desfasurau fazele judetene ale ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.