Cum poate incepe scoala in siguranta. Medic scolar: "Imi tin copilul acasa daca nu sunt respectate masurile de precautie"

Sursa: Adevarul
Sambata, 29 August 2020, ora 06:25
40 citiri
Cu doua saptamani inainte de inceperea anului scolar suntem inca in stadiul in care "se lucreaza pe scenarii", iar discutia despre cat de sigura va fi in pandemie intoarcerea in colectivitate pare ca nu se mai termina. Putine sunt scolile pregatite sa-si primeasca copiii in siguranta. Inca discutam despre cine asigura mastile de protectie pentru copii si elevi, cine da banii de dezinfectant si cine, pana la urma, va cumpara tablete pentru scoala online, asta pentru ca, desi nimeni nu recunoaste, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.