Cum poti avea acces la servicii psihologice decontate. Psiholog clinician: "Uneori, terapia are aceleasi efecte precum medicatia"

Sursa: Adevarul
Duminica, 23 Ianuarie 2022, ora 06:08
118 citiri
Una dintre marile probleme ale abordarii sanatatii, atat de catre oameni, cat si de stat, este ignorarea importantei unui psihic sanatos. Psihologul clinician Nicolae Ispas spune ca este esentiala consilierea psihologica in cazul oricarui pacient, dar ca multi sunt dezarmati de faptul ca majoritatea sedintelor nu sunt decontate de Casa de Asigurari Psihologul clinician Nicolae Ispas a povestit pentru "Weekend Adevarul" ce inseamna consilierea psihologica, de ce este importanta si care este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.