Cum se pregateste o olimpica de aur la Geografie: "Lucrurile astea nu se-nvata la scoala, poti sa le vezi intr-un documentar sau sa le citesti intr-o revista..."

Sursa: Adevarul
Sambata, 31 August 2019, ora 21:00
87 citiri
Delia Dumitrescu (16 ani) este mezina echipei de seniori care a reprezentat Romania la Olimpiada de Geografie a Europei Centrale, de Sud si de Sud-Est de la Belgrad, din Serbia, si a obtinut aurul. Eleva spune ca pentru o astfel de competitie trebuie sa ai o vasta cultura generala in primul rand.
Eleva Delia Dumitrescu, de 16 ani, din Slatina, a contribuit la palmaresul echipei Romaniei inregistrat la Olimpiada de Geografie a Europei Centrale, de Sud si de Sud-Est, competitie desfasurata in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.