Cum va incepe scoala in anul pandemiei. Psiholog scolar: "Profesorii vor merge ca la razboi. Oamenii se vor adapta, dar vor fi si oameni care vor claca"

Sursa: Adevarul
Duminica, 06 Septembrie 2020, ora 11:00
41 citiri
Revenirea in banci va fi cea mai mare provocare pentru copii si profesori deopotriva, scenariile care se fac in aceste zile fiind greu de pus in practica "la liniuta". De ce depinde reusita "scenariului verde", cel mai optimist, ne spune opinia sa un psiholog scolar. Cei mai multi parinti au optat, conform rezultatelor unui sondaj, date publicitatii de Ministerul Educatiei, pentru revenirea in banci a elevilor, pe "scenariul verde", in care prezenta fizica la scoala a copiilor, in sala de clasa, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.