Cumpanasu cere ca toti parlamentarii de Olt sa fie audiati de catre anchetatori: "Exista o complicitate majora si toti oamenii astia trebuie sa raspunda"

Sursa: Adevarul
Marti, 06 August 2019, ora 12:35
38 citiri
Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu - una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, a anuntat ca isi va completa plangerea depusa la Parchetul General cu solicitarea ca toti parlamentarii din judetul Olt sa fie audiati "cel putin ca martori". Unchiul fetei de 15 ani despre care Gheorghe Dinca a marturisit ca a violat-o, a ucis-o si i-a ars trupul spune ca va continua lupta pentru aflarea adevarului si ii acuza pe politicieni de complicitati. Cumpanasu a declarat la Romania TV ca marti, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.