Echipele CAO spala retelele publice de alimentare cu apa din Slatina si Slatioara

   

Saptamana viitoare, in perioada 19 - 22 aprilie, echipele Sediului Secundar Slatina al Companiei de Apa Olt vor efectua spalari ale retelelor publice de alimentare cu apa potabila in municipiul resedinta de judet, dar si in comuna limitrofa Slatioara.
Potrivit programului de lucru, in zilele de 19 si 20 aprilie sunt spalari ale retelelor publice de alimentare cu apa potabila, din partea de jos si din partea de sus a municipiului Slatina, de la ora 21:30 pana a doua zi dimineata, la ora 05:30, iar in zilele de 21 si 22 aprilie 2021, spalari ale retelelor publice de alimentare cu apa potabila, din partea de sus a municipiului Slatina si din comuna Slatioara, de la ora 21:30 pana a doua zi la ora 05:30.

Compania de Apa mai transmite ca furnizarea apei potabile nu va fi oprita in timpul spalarii retelelor publice de alimentare cu apa din cele doua localitati. "Pe parcursul desfasurarii lucrarilor si o perioada dupa finalizarea acestora, este posibil sa apara o modificare a turbiditatii apei si fluctuatii de presiune. Mentionam ca aceste lucrari de spalare a retelelor publice de alimentare cu apa, care se efectueaza periodic, sunt necesare pentru imbunatatirea calitatii apei furnizate si pentru eliminarea problemelor de turbiditate", spun reprezentantii companiei.
Vineri, 16 Aprilie 2021, ora 11:50
Sursa: Eveniment de Olt

Eveniment de Olt
Cele mai citite stiri
Si-a pierdut viata la pescuit. Cadrele medicale l-au gasit electrocutat, avand arsuri pe mai bine de 95% din suprafata corpului
Un barbat de 41 de ani, originar din municipiul Bucuresti, si-a gasit sfarsitul in dimineata celei ...
Jandarmii au gasit aproape 60 de kilograme de peste la doi slatineni. Pescarii il braconasera din raul Olt
Doi barbati, unul de 29 de ani si altul de 40 de ani, ambii din municipiul Slatina, sunt cercetati ...
Femeie de 35 de ani, vaccinata la un centru din Caracal, stare de rau dupa ce i-a fost administrat produsul Pfizer-BioNTech
In judetul Olt, in ultimele 24 de ore, s-au vaccinat impotriva noului Coronavirus nu mai putin de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor