Elevul care s-a luat de piept cu sistemul si a castigat. "Decizia instantei nu vine tarziu, si nici degeaba, chiar daca nu mai sunt elev"

Sursa: Adevarul
Marti, 11 Iunie 2019, ora 17:22
159 citiri
Andrei Ionut Cocirlau (20 ani), fost elev al unui liceu din Draganesti-Olt, acum student in anul II la Drept, a castigat in instanta, dupa trei ani, procesul in care cerea anularea unor acte privind scaderea notei la purtare si mutarea sa disciplinara. Lupta fostului elev cu sistemul de invatamant a inceput inca din clasa a IX-a, cand doi colegi de la Liceul Teoretic "Tudor Vladimirescu" din Draganesti-Olt i-au spart contul de Facebook, iar apoi a fost agresat in scoala. A facut plangere la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.