Este olimpica la Limba Romana, dar viseaza sa ajunga neurochirurg: "Eu nu cred ca tinerii care raman in strainatate o fac neaparat pentru bani"

Sursa: Adevarul
Sambata, 02 Decembrie 2017, ora 14:14
74 citiri
Simina Barbu, eleva la Colegiul National "Radu Greceanu" din Slatina, judetul Olt, a obtinut an dupa an premii la concursurile de Lectura si locul I la Olimpiada Nationala de Limba Romana. Cu toate acestea, lectura ramane doar o pasiune, adolescenta pregatindu-se pentru Medicina. Despre Simina Barbu, profesoara ei de limba romana din liceu Felicia Alexandru spune ca este "un diamant care trebuia doar putin slefuit". Lucrand impreuna, cele doua au obtinut, anul trecut, in clasa a X-a, locul I la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.