Femeia si copiii terorizati 20 de ani de capul familiei, fara ca cineva sa intervina. "De nenumarate ori a sunat mama la politie, doar ca n-au facut nimic"

Sursa: Adevarul
Joi, 13 Decembrie 2018, ora 17:42
93 citiri
Un barbat de 48 ani din localitatea olteana Morunglav a ajuns cunoscut recent in toata Romania din cauza unui filmulet oripilant in care apare taindu-i gatul calului de povara care n-a putut trage o caruta incarcata cu nisip. Dupa mediatizarea cazului, au iesit la iveala nenumarate plangeri inregistrate la Politie pe motiv ca-si terorizeaza familia. Un barbat de 48 ani, din Morunglav, judetul Olt, a oripilat Internet-ul dupa ce duminica, 8 decembrie 2018, a omorat calul, taindu-i gatul, pur si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.