FOTO Ciobanii surprinsi cu turmele la pascut intr-un lan de grau au sarit la bataie. "Politistul mi-a spus sa revin dupa starea de urgenta sa depun plangere"

Sursa: Adevarul
Sambata, 28 Martie 2020, ora 15:40
40 citiri
Coordonatorul Statiunii de Cercetari Agricole Caracal a facut public un incident petrecut sambata, 28 martie 2020, intr-o comuna din Olt. A surprins un cioban cu zeci de animale pe un teren cultivat cu grau, iar in cateva minute s-a ajuns la un scandal in toata regula. Zeci de animale aproape au distrus o suprafata cultivata cu grau pe aproximativ 15-20 de hectare, in comuna Stoenesti din judetul Olt. Proprietarii animalelor si-au trimis ciobanii cu oile si caprele la pascut fara vreo grija, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.