Hristescu si Olteanu nu mai sunt subprefecti de Olt. USR-istul Badici si liberala Ciausu, inlocuitorii lor

   

Guvernul Citu a numit mai multi prefecti si subprefecti, miercuri dimineata, in urma negocierilor actualei coalitii de guvernare. Astfel, Fanel Badici, presedintele Organizatiei Judetene Olt a Uniunii Salvati Romania, si Ana Maria Ciausu, secretar general al Organizatiei Judetene Olt a Partidului National Liberal, sunt noi subprefecti ai judetului Olt, acestia inlocuindu-i din functii pe Nicolae Hristescu, care a fost sustinut de Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor, si Octavian Olteanu, care avea sprijinul PNL.
Lui Hristescu, dar si lui Olteanu, le-au incetat mandatele in urma deciziei Guvernului Citu, exercitarea exercitarii, cu character temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Olt incetandu-i si lui Florin Constantin Homorean, sustinut tot de liberali, insa in cazul acestuia era doar o procedura, tot acesta fiind numit prefect, dar asa cum prevede legislatia actuala in care prefectii si subprefectii au fost transformati in demnitari.

Nicolae Hristescu si Octavian Olteanu au ocupat functiile de subprefect de anul trecut, primul fiind din data de 30 ianuarie, iar celalalt din data de 26 mai. Florin Homorean este prefect al judetului Olt din data de 16 decembrie 2019.

Noii subprefecti de Olt ar urma sa depuna juramantul de credinta joi, in cadrul unei ceremonii restranse.

In cadrul celor doua sedinte de miercuri, Guvernul Citu a eliberat din functie 103 prefecti si subprefecti si au fost numiti 36 de prefecti si 75 de subprefecti.
Miercuri, 03 Martie 2021, ora 17:08
Sursa: Eveniment de Olt

Eveniment de Olt
Cele mai citite stiri
Tanarul decedat in accident la Iancu Jianu, inmormantare cu zeci de persoane care nu au respectat masurile de protectie sanitara
In urma gravului accident de circulatie produs sambata noaptea pe un drum din Iancu Jianu, un tanar ...
Echipele CAO spala retelele publice de alimentare cu apa din Slatina si Slatioara
Saptamana viitoare, in perioada 19 - 22 aprilie, echipele Sediului Secundar Slatina al Companiei de ...
Pensiunile au fost eliminate de la finantarile pentru afaceri in mediul rural, dupa ce multe au fost transformate in case de locuit
Pensiunile au fost eliminate de la finantarile pentru afaceri in mediul rural, pentru urmatorii doi ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor