Jandarmii olteni, in misiune de sarbatoarea Nasterii Maicii Domnului

   

Joi si vineri, in orasul Bals si comuna Rusanesti este organizat balciul anual, iar de sarbatoarea Nasterii Maicii Domnului jandarmii olteni vor fi prezenti la Manastirea Clocociov a Episcopiei Slatinei si Romanatilor, care celebreaza hramul bisericii din incinta complexului bisericesc. Tot de Sfanta Maria Mica, in comunele Brebeni, Schitu si Optasi Magura autoritatile locale organizeaza ziua localitatii. De asemenea, efectivele Jandarmeriei Olt vor fi prezente si la zilele localitatilor Tatulesti si Vladila care au loc sambata, 9 septembrie, dar si la ziua comunei Rotunda, manifestarile cultural-artistice de aici desfasurandu-se sambata si duminica.
In sprijinul jandarmilor olteni, efective din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura masurile de ordine publica la evenimentele care se desfasoara in localitatile Slatioara si Brebeni. Totodata, simbata, patrule ale IJJ Olt vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul de handbal din Liga Nationala dintre CSM Slatina si ASC Corona Brasov, care se va disputa in sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina. "Jandarmii vor actiona pentru prevenirea oricaror fapte antisociale, dar si pentru asigurarea climatului de ordine si siguranta publica, atat in zona de desfasurare a manifestarilor, cat si pe traseele de afluire/defluire a participantilor. Pentru prevenirea incidentelor nedorite, Jandarmeria Olt recomanda participantilor sa respecte indicatiile fortelor de ordine si sa evite implicarea in conflicte de orice natura, iar in cazul in care sunt martorii savarsirii unor fapte de natura antisociala sa solicite ajutorul fortelor de ordine", se arata intr-un comunicat remis de IJJ Olt.
Miercuri, 06 Septembrie 2017, ora 19:15
Sursa: Eveniment de Olt

Eveniment de Olt
Cele mai citite stiri
Eveniment privat cu aproximativ 50 de persoane, organizat la un restaurant din Slatina, intrerupt de politisti
Un eveniment privat, care era organizat la un local din municipiul Slatina si la care participau ...
Batausul de pe terasa barului din Brastavatu, acuzat de tentativa de omor
Barbatul in varsta de 44 de ani, din comuna Brastavatu, agresorul barbatului de 39 de ani, scandalul ...
Gheorghita: Cei programati la vaccinare sa vina cu buletinul, nu e obligatorie recipisa. Nu incurajam venirea mai devreme
Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare din Romania, a declarat ca cei care vin la ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor