Liceul din Caracal care "aprovizioneaza" facultatile de Medicina si academiile militare: "Pleaca si in strainatate, cei mai multi in Anglia"

Sursa: Adevarul
Duminica, 14 Iulie 2019, ora 19:43
118 citiri
Este liceul cu cea mai mare rata de promovare la Bacalaureat din judetul Olt si cea mai mare ultima medie la admitere in top-ul specializarilor. Sute de absolventi pleaca mai departe, anual, spre facultati din toata tara, dar si din strainatate. Liceul Teoretic "Mihai Viteazul" din Caracal isi are originile intr-o scoala particulara infiintata cu 115 ani in urma, sub numele de "Institutul Modern". Scoala a trecut prin nenumarate transformari, fiind bugetata de stat din 1925, fuzionand cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.